Πόπη Τσαπανίδου: Μου έλεγαν «γυναίκα με τρία παιδιά δεν θα τα καταφέρεις»

«Αν τους άκουγα δεν θα ήμουν αυτή που έγινα. Δεν θα είχα καν την υπέροχη οικογένειά μου» γράφει η δημοσιογράφος

Με μια προσωπική εξομολόγηση και μια παλιά της φωτογραφία η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου έδωσε το δικό της μήνυμα για την Ημέρα της Γυναίκας.

«Ειναι τα δευτερα γενεθλια της κόρης μου και είμαι έγκυος στα δίδυμα.  Όλοι με κοιτούν και αμφισβητουν πως θα τα καταφέρω.
Μου λένε πως ως γυναίκα με τρία παιδιά δεν θα μπορέσω να χτισω την καριερα που ονειρευομαι στη δημοσιογραφία.

Τους λέω: «watch me»», είναι τα λόγια με τα οποία ξεκινάει το μήνυμά της, αναφερόμενη στην αρχή της καριέρας της, όταν έμεινε μόνη της να μεγαλώνει τρία παιδιά και παράλληλα να έχει την… φιλοδοξία να μην εγκαταλείψει το επάγγελμά της, που τόσο αγαπά.
«Μην δίνεις σημασία στο τι σου λένε οι άλλοι. Μην τους ακούς όταν σου βάζουν όρια. Εσύ και μόνο εσύ ξέρεις ποια είσαι και τι μπορείς να κάνεις.
Αν τους άκουγα δεν θα ήμουν αυτή που έγινα. Δεν θα είχα καν την υπέροχη οικογένειά μου», γράφει η ίδια.

Ειναι τα δευτερα γενεθλια της κόρης μου και είμαι έγκυος στα δίδυμα.  Όλοι με κοιτούν και αμφισβητουν πως θα τα καταφέρω. Μου λένε πως ως γυναίκα με τρία παιδιά δεν θα μπορέσω να χτισω την καριερα που ονειρευομαι στη δημοσιογραφία. Τους λέω: «watch me» ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Μην δίνεις σημασία στο τι σου λένε οι άλλοι. Μην τους ακούς όταν σου βάζουν όρια. Εσύ και μόνο εσύ ξέρεις ποια είσαι και τι μπορείς να κάνεις. Αν τους άκουγα δεν θα ήμουν αυτή που έγινα. Δεν θα είχα καν την υπέροχη οικογένειά μου. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Αφορμή για το post αυτό και την αναδρομή στο παρελθόν μου είναι το παγκόσμιο κίνημα «My Beauty, My Say. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Αν έχεις και εσύ υπερασπιστεί τον εαυτό σου απέναντι σε κάποιον που σε σταματούσε, τότε βοήθησε και άλλες γυναίκες να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση. Ανέβασε τη φωτογραφία σου στο Instagram με το #MyBeautyMySay και κάνε το δικό σου statement! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Παράλληλα το @Dove θα υποστηρίξει το σημαντικό έργο του Συνδέσμου για τα Δικαιώματα της Γυναίκας. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Χρόνια πολλά όμορφα κορίτσια μου ?

A post shared by Popi Tsapanidou ✨ (@tsapanidou) on

Πηγή: protothema.gr

   

Άφησε ένα σχόλιο

*