Ο 6χρονος που έβγαλε 11 εκατ. δολάρια σε έναν χρόνο παίζοντας στο Youtube!

Ονομάζεται Ράιαν, είναι από τις ΗΠΑ και… κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά κάθε παιδί στην ηλικία του

Νέα εποχή, νέος κόσμος, νέες ευκαιρίες, νέες προοπτικές… Προοπτικές τις οποίες βρήκε τον τρόπο να εξαντλήσει ένας… 6χρονος στις Ηνωμένες Πολιτείες, κερδίζοντας -ούτε λίγο ούτε πολύ- 11 εκατ. δολάρια σε διάστημα μόλις ενός έτους.

Τι έκανε ο μικρός Ράιαν; Ό,τι κάνει συνήθως ένα παιδί στην ηλικία του. Έπαιζε! Ο 6χρονος, ωστόσο, επέδειξε ένα ιδιαίτερο ταλέντο στα παιχνίδια και δη στο Youtube.

Όταν το είδαν αυτό οι γονείς του, άνοιξαν δικό του κανάλι στο Youtube και συγκεκριμένα το Ryan Toys Review channel. Ο σύνδεσμος αυτός όχι μόνο εξελίχθηκε, αλλά έφτασε στο σημείο την περασμένη εβδομάδα, να πλασαριστεί στην 9η θέση της λίστας επισκεψιμότητας, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ για παιδί της ηλικίας του.

Το πλέον ουσιαστικό όφελος, ωστόσο, ήταν τα 11 εκατ. δολάρια που έβγαλε μόνο τον τελευταίο χρόνο. Με άλλα λόγια, ο 6χρονος Ράιαν πέτυχε το απόλυτο. Να μεγαλώνει ως παιδί, να παίζει περισσότερο από κάθε άλλο και να… γεμίζει τους τραπεζικούς λογαριασμούς της οικογένειάς του με πολλά… πολλά… πολλά εκατομμύρια δολάρια!

Πηγή: protothema.gr

   

Άφησε ένα σχόλιο

*