Κορινθία: Θλίψη και σπαραγμός για τον χαμό του 3χρονου Νίκου

Συντετριμμένος ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος και τα παιδιά του σπιτιού στην Αρχαία Κορινθία – Σε πέντε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία μετά τον θάνατο του άτυχου παιδιού

Θλίψη έχει προκαλέσει όχι μόνο στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου, αλλά και σε όλόκληρη την Ελλάδα ο αδόκητος χαμός του 3χρονου Νίκου που ανασύρθηκε νεκρός από βόθρο στην περιοχή «Θέατρο» το πρωί της Τρίτης.

«Ημέρα σπαραγμού η σημερινή για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που έχασε από την οικογένειά του τον Νίκο 2,5 ετών, ο οποίος μεγάλωνε στο σπίτι της Αρχαίας Κορίνθου. Ο Νίκος έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια εκκένωσης φρεατίου και διενεργούνται έρευνες για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Χαμόγελου είμαστε συντετριμμένοι».

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του »Χαμόγελου του Παιδιού» στο Facebook για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε μέσα στην οικογένεια του Οργανισμού.

Συντετριμμένος ήταν και ο πρόεδρος του Οργανισμού, Κώστας Γιαννόπουλος: «Είμαι σε κατάσταση φρίκης αυτή τη στιγμή. Χάθηκε η ζωή ενός παιδιού. Δεν είμαι σε κατάσταση να σας πω περισσότερα. Είναι σαν να χάνω δεύτερη φορά τον γιο μου, τι σημασία έχει από πού και πώς», δήλωσε στο protothema. gr, εξηγώντας τι συνέβη: «Γινόταν η καθιερωμένη διαδικασία καθαρισμού των βόθρων, ξέφυγε από την προσοχή και έπεσε μέσα. Προσπάθησα να μιλήσω στα παιδιά να τα ηρεμήσω… Αντί να τα ηρεμήσω εγώ, με ηρεμούν εκείνα. Είναι το μεγαλείο των παιδιών. Είναι σαν να χάνω δεύτερη φορά το παιδί μου και ο,τιδήποτε και να έχει γίνει δεν

γυρίζει το παιδί πίσω. Με οκτώ άτομα προσωπικό, με τους ανθρώπους αυτούς που καθάριζαν τι άλλο να κάνεις για να έχεις ασφάλεια;».

Σύμφωνα με πληροφορίες το νήπιο έπεσε μέσα στο υπόγειο χώρο ύψους τεσσάρων μέτρων, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες και κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία να το απεγκλωβίσει.

Στη συνέχεια, το νήπιο διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η αστυνομία προχώρησε σε πέντε συλλήψεις μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του άτυχου Νίκου. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν η υπεύθυνη των εγκαταστάσεων, δύο γυναίκες-συνοδοί ανηλίκων και δύο άντρες που πραγματοποιούσαν εργασίες στον υπόγειο χώρο λυμάτων.

Πηγή: protothema.gr

   

Άφησε ένα σχόλιο

*