Αίσιο τέλος για την 4χρονη Marie Eleni που είχε απαχθεί στην Κύπρο

Του Μανώλη Καλατζή

Ο 48χρονος πατέρας της την είχε απαγάγει από το νηπιαγωγείο της στη Λευκωσία – Ήταν καταζητούμενος με διεθνές ένταλμα σύλληψης

Μετά από μακρές διαπραγματεύσεις με τις Νορβηγικές αρχές παραδόθηκε χθες στο Όσλο ο 48χρονος Torker Leif Grimsrud, ο οποίος εμφανίστηκε με τη τετράχρονη κόρη του Marie Eleni, την οποία είχε απαγάγει από το νηπιαγωγείο της στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τα Νορβηγικά μέσα ενημέρωσης, ο Grimsrud υποβλήθηκε σε ανάκριση στη παρουσία του δικηγόρου του ενώ η Marie Eleni τέθηκε υπό την επίβλεψη αρμόδιων αρχών ευημερίας των παιδιών.

O δικηγόρος του πατέρα Mette Yvonne Larsen, επιβεβαίωσε την παρουσία του Grimsrud στη Νορβηγία ωστόσο δεν θέλησε να κάνει κανένα άλλο σχόλιο.
Ο Torkel Grimsrud κατάφερε να φτάσει στη Νορβηγία με τρόπο που παραμένει επί του παρόντος άγνωστος. Σύμφωνα με τα Νορβηγικά ΜΜΕ είχε την βοήθεια διαφόρων ανθρώπων που διευθετούσαν τις μετακινήσεις του.

Ας σημειωθεί ότι τόσο την πρώτη φορά που επιχείρησε να απαγάγει το παιδί όσο και τη δεύτερη που μπόρεσε να το πάρει είχε χρησιμοποιήσει διάφορους ανθρώπους τους οποίους είχε πληρώσει για να τον βοηθήσουν.

Κάποιοι εξ αυτών είναι σεσημασμένοι εγκληματίες. Ο Grimsrud ήταν για όλους αυτούς του μήνες (από τον Απρίλιο) καταζητούμενος με διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Πηγή: protothema.gr

   

Άφησε ένα σχόλιο

*