Έδινε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ αλλά η κορούλα της ήθελε να παίξει!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο με την ηλικίας τρεισήμιση ετών μικρούλα Αϊσα να δίνει πραγματικό σόου στην τηλεοπτική κάμερα live

Ψυχρές και «τακτοποιημένες» σε βαθμό που να μοιάζουν αποστειρωμένες είναι οι περισσότερες τηλεοπτικές συνδέσεις που γίνονται από τα ελληνικά κανάλια και συνήθως οι καλεσμένοι δεν καταφέρνουν να βγάλουν το κοστούμι του ατσαλάκωτου.

Η σημερινή σύνδεση του ΣΚΑΪ με μια νεαρή μητέρα που κρατούσε στην αγκαλιά τον νεογέννητο γιο της ενώ δίπλα της έπαιζε η κορούλα της ήταν διαφορετική, σχεδόν πρωτότυπη και κατάφερε να φέρει το χαμόγελο στα χείλη όσων έβλεπαν εκείνη την ώρα.

Ήταν τέτοιος ο αυθορμητισμός της ζωηρής μικρούλας που θύμισε το βίντεο της συνέντευξης που έδινε στο BBC ο καθηγητής Robert Kelly όταν τα δύο μικρά παιδιά του εισέβαλαν στο γραφείο του και ταρακούνησαν τα πράγματα για τα καλά. Το βίντεο εκείνο είχε γίνει viral αφού είχε προκαλέσει χιλιάδες σχόλια ο τρόπος που τα μικρά διέκοψαν τη συνέντευξη που έδινε ο καθηγητής, αλλά και η αντίδραση της συζύγου του Robert Kelly που έτρεξε να πάρει τα δύο παιδιά της από το δωμάτιο με ένα τρόπο σχεδόν… άγαρμπο.

Στην περίπτωσή μας, το viral βίντεο έγινε στον Σκάι, κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης για την προσπάθεια περιορισμού των καισαρικών που έχουν καταστεί ο κανόνας για τις περισσότερες εγκυμοσύνες στην Ελλάδα.

Μία μητέρα δύο παιδιών, η Αλεξάνδρα Γώγου, μιλούσε για την απόφασή της να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό το λίγων μηνών αγοράκι της, παρά το γεγονός ότι είχε κάνει καισαρική στο πρώτο της παιδί, την ηλικίας τρεισήμιση ετών Αϊσα.

Άλλωστε πολλοί – αν όχι η συντριπτική πλειονότητα- θεωρούν ότι αν μια γυναίκα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με καισαρική, τότε είναι υποχρεωμένη να κάνει ξανά καισαρική για να γεννήσει το δεύτερο παιδί της.

Κι ενώ η κυρία Γώγου εξηγούσε στην εκπομπή του Σκάι «τώρα» πώς έμαθε και τι την ώθησε να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό το δεύτερο παιδί της, η μικρή Αϊσα είχε κέφια… Τραβούσε τα μαλλιά της μητέρας της, χαμογελούσε, σκαρφάλωνε στον καναπέ ή σηκωνόταν όρθια με στήριγμα το κεφάλι της μαμάς της και γενικώς έδινε το δικό της σόου!

Τα παιχνίδια της μικρής Αϊσα έκαναν την μητέρα της να σκάει στα γέλια δείχνοντας με τις αντιδράσεις της πόσο απολάμβανε τη χαλαρή διάθεση της κόρης της, ενώ με γέλια υποδέχονταν τις… τρέλες της μικρούλας και οι δύο δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ που υπ” αυτές τις συνθήκες είχαν αναλάβει να κάνουν ερωτήσεις στην Αλεξάνδρα Γώγου.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Πηγή: protothema.gr

   

Άφησε ένα σχόλιο

*